top of page

Prachtige herinnering met een zwangerschapsshoot..

Gefeliciteerd! Je bent in verwachting. Een van de meest bijzondere en misschien ook wel spannendste periodes van je leven. Hoe leuk is het om die momenten vast te leggen, zodat je er later samen met je kinderen op kunt terugkijken?

Wij brengen jou op je mooist in beeld

We kunnen bijvoorbeeld jouw zwangerschap met regelmaat vastleggen. Zo zie je jouw buik op de foto’s steeds een beetje verder groeien. Dat doen we op een ontspannen manier. En natuurlijk zorgen we dat jij op je allermooist in beeld komt.

Samenwerking met visagiste en styliste

Misschien vind je jezelf even niet zo mooi en klaag je tegen je moeder of vriendinnen over je haar, je huid en je buik. Maar wist je dat je ook dan prima een zwangerschapsshoot kunt doen? Fotografie Barneveld werkt samen met een professionele visagiste en haarstyliste. Die zorgt dat jij op de foto’s straalt! Ook leuk in combinatie met een make-up workshop of high-tea met vriendinnen!

 

 

Helemaal blij waren we toen we te horen kregen, dat wij een fotoshoot gewonnen hadden! Onze zoon is best lastig te fotograferen, maar daar draaide de fotografe haar handen niet voor om! Op speelse wijze lukte het haar toch om hem op de camera te krijgen. Nogmaals bedankt!

Ilona van Holland

bottom of page