top of page

Leuk dat je via Social Deal hebt geboekt

Leuk dat je via Social Deal een shoot hebt geboekt! Een fotoshoot bij Fotografie Barneveld is een belevenis op zich. Samen met een professionele fotograaf ga jij aan de slag om de perfecte foto te maken van jouzelf, van jullie samen, van je gezin, je familie of je vrienden.

 

Met jouw Social Deal-voucher kan je een shoot boeken tot 18 personen in de studio. Inbegrepen is één afdruk van 20 x 30 of 20 x 20. Dat is afhankelijk van de foto die je gekozen hebt. Mocht je graag ook andere of meerdere afdrukken willen, dan kan je die bestellen via onze webshop. Dat geldt ook voor digitale bestanden.

Let op: de fotograaf maakt  voor de deal die je geboekt hebt een shoot van één groepssamenstelling. Als delen van de groep ook in verschillende samenstelling (stelletjes, solo, alleen de kids, alleen de ouders) op de foto willen, dan is daar een extra voucher voor nodig. Die kan je ter plekke afrekenen. Bij elke voucher zit één gratis afdruk. 

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Dat is per groep verschillend. De ene keer is het snel raak, de andere keer is er wat meer tijd nodig om iemand mooi op de plaat te krijgen. Maar in de meeste gevallen hebben we circa 20 minuten nodig. 

Moet ik nog ergens rekening mee houden qua kleding?

Je mag lekker komen zoals je bent. Maar portretten komen meestal beter tot zijn recht als de kleding niet te druk is.

Kan ik ook met verschillende kledingsets op de foto?

Dat is zeker mogelijk. Daarvoor geldt wel dat een shoot met een andere kledingset als een aparte shoot moet worden afgerekend. Je kan bijbetalen in de studio.

 

Hoe verloopt het proces na de shoot?

Binnen uiterlijk vijf werkdagen na de shoot krijg je van ons een mail met daarin de inlogcodes voor onze webshop. Hier kan je afdrukken en bestanden nabestellen.

 

Let op: De gratis foto die bij een actieshoot is inbegrepen is niet via de webshop te bestellen. Je kunt de bestandsnaam (te zien in de webshop) van de foto die je graag als gratis afdruk wilt ontvangen mailen naar studio@fotografiebarneveld.com met als onderwerp 'gratis foto' waarop wij zorg dat deze foto wordt afgedrukt.

 

Vermeld in die mail ook of je de foto's wilt ophalen of op wilt laten sturen.

Ophalen kan op ons hoofdkantoor in Barneveld (Hiemstra Media | Gasthuisstraat 6 | 3771 HE | Barneveld. Let op: dat is een ander adres dan de studio.

 

 Als je wilt dat wij de foto opsturen vermeld dit dan in je mail. De portokosten bedragen 3,95 euro die je kunt voldoen via het betaalverzoekje dat we jou via de mail zullen sturen.

Ik wil graag digitale bestanden 
Dat is mogelijk. Deze bestanden zijn ook via de webshop te bestellen. 

 

Heb je vragen? Stuur ons dan even een mail: studio@fotografiebarneveld.com

bottom of page