top of page

Hiemstra Media neemt Fotografie Barneveld over

Mediabedrijf Hiemstra Publiciteit heeft Fotografie Barneveld overgenomen. Fotografie Barneveld heeft een eigen studio aan de Anthonie Fokkerstraat in Barneveld, waar Nicolien van Leeuwen actief is als fotograaf. Zij komt in dienst van Hiemstra Publiciteit. ”Deze overname past bij de groei die we als mediabedrijf doormaken,” vertelt Bert Hiemstra die samen met zijn partner Jasmijn Hiemstra eigenaar is van Hiemstra Publiciteit. ,,Tot voor kort kochten we alle fotografie voor onze mediaproducties extern in. Op zeker moment kom je op een punt dat het zinvol is om zelf een fotograaf in dienst te nemen. Toen we de kans kregen om deze mooie en goedlopende studio over te nemen, hoefden we daar niet lang over na te denken.”

Daan Gundelach (Dagu BV) nam in de zomer van 2016 het initiatief voor Fotostudio Barneveld, waar Nicolien van Leeuwen de dagelijkse werkzaamheden op zich nam. Gundelach: ,,Zoals bekend heb ik zelf een tegelzetbedrijf. Daarom zijn we vrij kort na de start al op zoek gegaan naar een partij voor wie de studio een toegevoegde waarde zou zijn. Die partij vonden we in Hiemstra Publiciteit. De studioactiviteiten kunnen er perfect geïntegreerd worden en bijdragen aan het maken van kranten, relatiemagazines, websites en andere marketinguitingen.”

Fotostudio Barneveld blijft ook na de overname opereren vanuit de studio aan de Anthonie Fokkerstraat. ”Nicolien is een creatieve en onderscheidende fotograaf die sinds 1999 haar sporen ruimschoots verdiend heeft in de vakfotografie,” aldus Bert Hiemstra. ,,Daarom zijn we trots dat we haar en haar studio aan ons team kunnen toevoegen.’’

Nicolien van Leeuwen is blij met de ontwikkelingen. ‘’Ik heb jarenlang zelfstandig geopereerd. Dat heeft zijn voordelen, maar het vraagt ook veel van je. Nu ik als fotograaf verder kan binnen een bedrijf dat actief is met verschillende media-kanalen, maakt dat mijn werk alleen maar veelzijdiger en boeiender en kan ik me volledig focussen op de fotografie zelf.’’

Fotografie Barneveld richt zich op de consument wat betreft bruidsfotografie, groepsfotografie en portretfotografie. Tegelijkertijd wordt ook de zakelijke markt bediend met productfotografie, businessfotografie, webfotografie en bedrijfsreportages op locatie. De naam Fotografie Barneveld blijft gewoon gehandhaafd.”


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page