top of page

Zo'n prachtige portret van jezelf! 

Wil je een mooie foto van je gezin of familie voor aan de muur? Een stoere shoot met je beste vriendinnen? Of een professionele profielfoto voor Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram? Fotografie Barneveld haalt het beste in je naar boven! 
 

Ervaring voor én achter de camera

Dat komt omdat we niet alleen ruime ervaring in portretfotografie hebben. We weten ook hoe het is om zelf voor de camera te staan door onze achtergrond in de modellenwereld. Daardoor kunnen we je helpen om te ontspannen en de houding en pose te vinden die écht bij jou past.

Portretfotografie op locatie of in de studio

Wil je zo’n gaaf portret tegen een witte achtergrond, zodat je echt van het doek afspat? Dan kies je voor een studioshoot. Fotografie Barneveld heeft een sfeervolle studio met gezellige accessoires. Maar ook een fotoshoot in de natuur of op zo’n stoere industriele locatie is mogelijk. Wij tippen je graag een paar gave plekken in de regio Barneveld voor het maken van portretfoto’s. 

Nicolien van Leeuwen

Wow! Nicolien heeft mijn verwachtingen overtroffen. Wat er nou zo mooi aan is? Het zijn niet zomaar foto's van mij maar ik BEN het echt. Dank Nicolien!

Diane van Est

bottom of page