top of page

Unieke manier om jouw foto’s in te lijsten!

Blij met het resultaat van jouw fotoshoot? Hoe gaaf is het om zo’n mooie herinnering af te drukken op canvas, leer óf hout. Dat is niet alleen leuk voor jouw foto, maar ook voor het interieur!

 

Na de fotoshoot nodigen wij je uit voor een preview in de studio. We bekijken samen de foto’s en op basis daarvan bepaal jij welke foto’s je wilt hebben. Ontdek onze mogelijkheden voor een unieke afdruk:

 

Art Leather blocks

Jouw foto op leer? Dat kan met het Art Leather block. Een super stoere manier om jouw foto af te drukken. De foto wordt op een 3 centimeter dik paneel gedrukt in de hoogste kwaliteit. Hierdoor blijven de kleuren echt en vergelen niet. Bovendien blijven de leernerven zichtbaar en houdt het blok de unieke soft touch van leer. Een bijzondere manier om jouw foto aan de wand te laten pronken!

 

Image blocks

De mooiste foto? Dat krijg je op een Image block. Een 3 centimeter dik MDF paneel waar jouw foto op wordt gedrukt in de allerhoogste Epson kwaliteit. Een prachtig effect. Aan jou of we deze afwerken met een zijdeglans of mat effect. Deze beschermen jouw foto tegen vuil. Daarnaast mag je ook kiezen hoe de zijkanten eruit zien. De blokken kunnen namelijk geleverd worden met zijkanten in het zwart, wit, aluminium-look en verschillende houttinten. En zo past het Image block perfect in ieder interieur!

Gloss blocks

Jouw foto op plexiglas? Met de Gloss blocks krijg jij precies dát effect. Door de combinatie van Fine Art Print met een Ultra High Gloss laminaat krijg jij een super modern en gaaf resultaat! Perfect om te gebruiken aan de wand in de woon- of slaapkamer.

 

Photo blocks

Stoer, industrieel en robuust? Dat zijn onze Photo blocks. Houten, massieve blokken van 3 centimeter waar jouw foto op gedrukt wordt. Een echte eyecatcher in huis. Het leukste van alles? Het Photo block kun je staand neerzetten of ophangen. Daardoor bepaal jij altijd zelf waar jouw favoriete foto staat!

 

Gegarandeerd géén verkleuring

Waarom je zou kiezen voor een fotoblok van Fotografie Barneveld? Dat is simpel. Onze blokken worden allemaal voorzien van een coatinglaag. Hierdoor kunnen ze véél beter tegen licht en verkleuren ze niet. Dat weten wij zeker en daarom geven wij standaard tien jaar garantie op onze fotoblokken.

 

Wil jij ook een uniek fotoblok? Neem dan contact op via onderstaande knop.

FOTOGRAFIE.jpg
bottom of page