top of page

Kubusfotografie: een familiefoto was nog nooit zo makkelijk!

Een foto waar iedereen op staat... Het valt niet altijd mee om dat voor elkaar te krijgen. Wél met de kubusfotoshoot van Fotografie Barneveld. Als één schaap van de familie er nét niet bij kan zijn, dan zetten we die er gewoon later bij. Heel simpel!

 

Opname per persoon

Het werkt als volgt. Jullie komen langs in de studio van Fotografie Barneveld. Eén voor één mogen jullie plaatsnemen in de kubus. De positie? Die bepaal je zelf. De kubus is namelijk groot genoeg om er in te liggen of desnoods op de kop te staan. Zo bepaal je zelf hoe gek en leuk jouw foto wordt!

 

Nadat iedereen een opname heeft ga ik aan de slag met de indeling. Daarvoor doe ik een paar voorstellen zodat je ook voldoende keuze hebt. Voor je het weet hangt die te gekke foto in je woonkamer

 

Fotoshoot boeken

Een kubusfotoshoot is te boeken vanaf €55. Dit bedrag is inclusief één bestand en exclusief personen. Per persoon betaal je voor een kubusfotoshoot €17,50. Voor extra bestanden betaal je per (digitaal) bestand €12,50. 

 

Wil jij zo’n leuke fotoshoot boeken? Klik dan rechts op de button ‘boeken’. Laat in de opmerkingen weten dat het gaat om een kubusfotoshoot. Dan zet ik de kubus vast klaar.

Helemaal blij waren we toen we te horen kregen, dat wij een fotoshoot gewonnen hadden! Onze zoon is best lastig te fotograferen, maar daar draaide de fotografe haar handen niet voor om! Op speelse wijze lukte het haar toch om hem op de camera te krijgen. Nogmaals bedankt!

Ilona van Holland

bottom of page