top of page

Jouw kinderen vastlegd op beeld: precies  zoals ze zijn! 

Je kinderen. Die wil je natuurlijk het liefst vastleggen op beeld. Hoe leuk is het om dat op professionele wijze aan te pakken met een kidsshoot bij Fotografie Barneveld! 

Ontspannen en super gezellig

Bij Fotografie Barneveld vinden we het belangrijk dat we de kinderen fotograferen zoals ze zijn. Lekker speels met een gekke pose, gezellig en knus bij elkaar of gewoon een mooi portret. Het is daarbij vooral belangrijk dat de kinderen ontspannen zijn. Door onze ervaring weten wij precies hoe we ze op hun gemak stellen. Zo zorgen we dat deze fotoshoot een gedwongen en vooral héle gezellige ervaring wordt! 

 

De mooiste foto's lijst je in! 

Blij met je foto's? Dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk inlijsten. Wat dacht je van een mooi canvasdoek of je foto afgedrukt op een houtblok? Dat is stoer en bovendien een echte eyecatcher in huis! Lees hier alles over onze mogelijkheden. 

Helemaal blij waren we toen we te horen kregen, dat wij een fotoshoot gewonnen hadden! Onze zoon is best lastig te fotograferen, maar daar draaide de fotografe haar handen niet voor om! Op speelse wijze lukte het haar toch om hem op de camera te krijgen. Nogmaals bedankt!

Ilona van Holland

bottom of page