top of page

Jullie grote dag volledig vastgelegd op beeld 

Jaaa, jullie gaan trouwen! Gaaf. Nu zoek je een bruidsfotograaf die jullie dag op een inspirerende manier kan vastleggen. En dan graag op een prettige manier. Maar er is zooooooveel keuze. Lastig hè? Waarom je voor een weddingshoot van Fotografie Barneveld zou kiezen?

 

Gave foto’s en ervaring met bruidsmode

Natuurlijk vanwege de gave trouwfoto’s die we maken. Van jullie, je gasten en al die details die niemand anders ziet. Maar we hebben nog een aantal extra’s. Wist je bijvoorbeeld dat onze trouwfotograaf Nicolien van Leeuwen model is geweest voor bruidsmodemerken? Ze weet dus precies hoe jouw jurk het mooiste op de foto komt!

Een soort tweede ceremoniemeester

Tijdens jullie bruiloft zelf zijn we onopvallend aanwezig bij al die bijzondere momenten. Met onze ervaring dragen we bij aan een relaxte dag. Scheurtje in je jurk, iemand nodig die je even helpt bij het aantrekken van je jurk? Dan is het prettig dat de fotograaf meer kan dan alleen een camera vasthouden. Sommige bruiden noemen ons zelfs een soort tweede ceremoniemeester. Maar genoeg gepraat. Je wilt foto’s zien. Dat kan. En laten we snel een keer praten over jullie huwelijksdag!

Helemaal blij waren we toen we te horen kregen, dat wij een fotoshoot gewonnen hadden! Onze zoon is best lastig te fotograferen, maar daar draaide Nicolien haar handen niet voor om! Op speelse wijze lukte het haar toch om hem op de camera te krijgen. Nogmaals bedankt!

Ilona van Holland

bottom of page