top of page

Heb je een vraag? 

Wie weet staat het antwoord op jouw vraag hier al tussen!

Hoeveel betaal ik voor een fotoshoot bij Fotografie Barneveld?

De tarieven van een fotoshoot bij Fotografie Barneveld zijn afhankelijk van het aantal personen en het soort fotoshoot dat je wilt doen. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de tarieven. Let op! Voor huwelijks-, zwangerschaps- en cake smash fotoshoots worden andere tarieven gerekend. Check voor meer informatie over de tarieven de desbetreffende pagina’s. Dan zie je precies hoeveel jullie gaan betalen voor de fotoshoot!

Wanneer ben je beschikbaar voor een fotoshoot?

In het online boekingssysteem krijg je gemakkelijk en snel zelf inzicht in de beschikbare momenten. Het is dan aan jou om te bepalen wanneer je de fotoshoot wilt doen. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is de afspraak bevestigen. Dan is alles geregeld. Ideaal toch?

 

Kan ik later nog foto’s bij- of nabestellen?

Uiteraard kun je altijd later foto’s bijbestellen. Hiervoor geldt uiteraard een meerprijs van €7,50 voor de digitale bestanden en €4,95 voor afdrukken. Als je aan mij doorgeeft welke foto’s je graag wilt hebben maak ik de bestanden en/of afdrukken in orde!

Waar vind ik meer informatie over de shoots?

Alle soorten fotoshoots hebben een eigen webpagina op de website. Hierop vind je alle informatie voor wat betreft de shoot, het aantal personen, de voorwaarden en de tarieven. Heb je nog vragen? Neem dan even contact met mij op via het contactformulier.

Is een fotoshoot op locatie mogelijk?

Uiteraard is het ook mogelijk om een fotoshoot op locatie te doen! Voor een fotoshoot op locatie rekenen we reiskosten van €55 per uur. Weet je de locatie al? Geef deze dan alvast aan mij door. Dan reken ik de kosten vooraf alvast voor je uit.

 

Hoe ontvang ik mijn foto’s?

Na de fotoshoot selecteer ik voor jou de mooiste foto’s en bewerk deze nauwkeurig. Het aantal digitale bestanden dat je ontvangt is afhankelijk van het gekozen pakket (zie tarievenoverzicht). Wil je extra digitale bestanden? Dan kun je deze bij bestellen voor €7,50 per stuk. Natuurlijk is het nog veel leuker om zo’n leuke herinnering op te hangen. Daarom kun je bij mij ook afdrukken van jouw foto’s bestellen voor €4,95. Deze afdrukken zijn voorzien van een speciale coatinglaag waardoor de afdrukken (gegarandeerd) niet verkleuren. Wil je écht wat bijzonders doen met je foto’s? Kijk dan hier voor de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een foto op canvas of houtblok.

Zijn mijn bestanden rechtenvrij?

Alle bestanden zijn rechtenvrij. Dat betekent dat je met de foto’s mag doen wat je zelf wilt. Post ze op social media, hangen ze aan de muur of geef ze aan je opa en oma. Zo geniet je optimaal van deze mooie herinnering!

Wat gebeurt er met mijn foto’s nadat ik besteld heb?

Nadat jij de foto’s van de fotoshoot ontvangen heb wordt er in principe niks meer met jouw foto’s gedaan. Tenzij je daar toestemming voor geeft. Want wij vragen tijdens de fotoshoot al om toestemming om jouw foto’s te gebruiken voor de promotie van Fotografie Barneveld. Wil je liever niet? Geen enkel probleem. Dan gebeurt er uiteraard helemaal niks met jouw foto’s.

bottom of page