top of page

Maak een feestje van jouw studio familieshoot

Je wilt een stoere foto van jouw gezin in de gang of woonkamer. Een mooi portret van de hele familie voor de verjaardag van opa of oma. Een shoot met je beste vriendinnen. Of een teamfoto voor de website en folders van je bedrijf. Dan zit je goed bij Fotografie Barneveld!

Dé specialist in groepsfotografie

Wij zijn er namelijk goed in om groepen mensen op een natuurlijke en ontspannen manier vast te leggen. Daarbij helpt het dat we weten hoe het is om zélf op de foto te gaan dankzij onze ervaringen in de modellenwereld. We denken volop met jullie mee over de juiste houdingen. En zorgen ervoor dat het een ontspannen en gezellige ervaring wordt!

Stoere lijsten en bijzondere afdrukken

De mooiste groepsfoto’s verdienen natuurlijk een bijzondere plek in huis of op kantoor. Als je ons vooraf laat weten hoe die plek eruit ziet, houden we daar rekening mee tijdens de shoot. Ook kunnen we je dan adviseren over de lijst of ondergrond die bij jouw interieur past. Van hout tot leer, van aluminium tot glas en van fotoblocks tot canvas.

Opnieuw enorm tevreden met dit geweldige resultaat! WAUW! Nicolien echt super mooi gedaan! Het staat heel erg mooi bij ons aan de muur.
Nogmaals bedankt!

Simone ter Maat - Pol

bottom of page