Jouw bedrijf in the picture zetten 

Foto’s die bezoekers van je website overtuigen om klant te worden? Een nieuw product ontwikkeld? Beelden die jouw folder, brochure of jaarverslag onderscheidend maken? Professionele portretfoto’s van je medewerkers voor hun LinkedIn-profiel? Fotografie Barneveld heeft ruime ervaring in bedrijfsfotografie.

Zakelijke insteek, persoonlijke aanpak

We snappen dat het daarbij niet alleen om schoonheid draait. Elke foto moet bijdragen aan jouw zakelijke doelen. Daarom nemen we vooraf zorgvuldig door hoe je de foto’s gaat gebruiken en wat je belangrijk vindt.

 

We gaan elke uitdaging aan

Donkere fabriekshal, grauwe werkplaats of steriel kantoor? Ook die uitdaging gaan we graag aan. Wij geven jouw producten of werknemers een plek in de spotlights. Perfect gefotografeerd onder optimale omstandigheden. Met precies de juiste lichtinval en vanuit elke mogelijke hoek. Met oog voor detail halen we zo het beste in jouw bedrijf naar boven.

Advies over de juiste presentatie

Bovendien denken we met je mee over welke soort productfoto’s bij jouw bedrijf passen. Want modefotografie (waar we veel ervaring in hebben) is écht wezenlijk anders dan foodfotografie. En sieraden breng je anders in beeld dan machineonderdelen. Weten we dankzij onze achtergrond in de reclamewereld!

Mio Girasole

 

Een nieuwe houtoven. Dat moet je in beeld brengen. Geurige pizza's, boterzachte pastagerechten en vuur! Foto's die culinair verleiden.

De Verfspuitspecialist

 

Verfspuiten is een techniek die sneller is én goedkoper. Voor Jos Dibbet, dé verfspuitspecialist brachten we het proces in beeld. 

Hillstones

 

Hillstones is een veelgevraagd leverancier van keukenbladen. Onze fotograaf maakte een sprekende reportage over dit ambachtelijke proces.

1/24

Elstar Catering

 

Elstar Catering is een veelgevraagd culinair partner. 'Maak een sprekende reportage van wat wij in huis hebben', luidde de opdracht. Dit is het resultaat!

Quadwinkel.nl

 

Quadwinkel.nl komt jaarlijks voor de dag met een prachtig magazine met boeiende klantverhalen, nieuwtjes en reportages uit het veld en uit de showroom. Hiemstra Media verzorgde de totale productie, Fotografie Barneveld tekende voor de fotografie.

Happy Hout

 

Happy Hout is een bijzondere meubelmaker in Veenendaal die al hun producten maakt van chipwood. Voor de nieuwe website maakte onze fotograaf deze gave reportage!

Heijmans Huizen

 

Heijmans Huizen heeft de gewoonte om uitgebreid stil te staan bij mijlpalen die worden gehaald bij hun bouwprojecten. Bij de oplevering van appartementencomplex Zandscheer was onze fotograaf van de partij en maakte hij deze vrolijke reportage.

Nel Bekebrede Zorg

 

Nel Bekebrede Zorg is een ambulante zorgaanbieder. Soms is het slim om je eigen onderneming weer eens helemaal fris neer te zetten. Wij deden dat onder meer met een mooie nieuwe foto's die het verhaal van Nel vertellen. 

Elstar Catering

 

Elstar Catering is éen van de kwaliteitscateraars die in het hele land opereert vanuit hun bedrijfslocatie in Barneveld. Recent werd een luxe ingedekt ontbijt klaargezet bij het 40-jarig jubileum van Geurt Buurman in Voorthuizen. Ook toen er 's middag s een diner werd gehouden waren we er bij om het vast te leggen.

© 2017 Fotografie Barneveld 

Privacyverklaring